VACATURES

WERKEN BIJ COOP

COOP staat voor doorgedreven vakkennis, enthousiaste samenwerking en duurzame groei. Onze 41 apotheken en parafarmacie Mooi&Gezond liggen geografisch gespreid, maar samen hebben we 1 gezamenlijk doel: het beste gezondheidsadvies!

Zin om hieraan mee te werken? Solliciteer dan spontaan of voor één van de onderstaande vacatures. Online solliciteren doe je via het formulier onderaan deze webpagina.

Apotheker titularis Antwerpen

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke apotheker titularis voor de COOP-apotheek gelegen te Antwerpen (dichtbij centraal-station).

Wij bieden een voltijds contract,  een functie met heel wat uitdagingen, een heel aangename werksfeer en geen weekendwerk.

Gewenst profiel

Je hecht heel veel belang aan farmaceutisch advies, je beschikt over  goede productkennis en cosmeticagamma’s hebben voor jou geen geheimen.

Je bent een teamplayer en je hebt voldoende sociale vaardigheden om een goed klantencontact op te bouwen.

Je bent communicatief, flexibel en je bent in het bezit van het diploma Master in de Farmaceutische Wetenschappen.

Je bent een voorstander van nieuwe technologieën binnen de apotheek en wil meedenken in het creëren van de apotheek van de toekomst.

Aanbod

De apotheek is gelegen op het De Coninckplein en wordt binnenkort volledig vernieuwd. De apotheek is heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 5 minuten wandelafstand van het Centraal-Station.

Je wordt omringd door ervaren collega’s.

Een opleiding wordt voorzien.

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur.

Wens je meer informatie, contacteer ons gauw.

Apotheekassisten(e) Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke apotheekassistent(e) voor de COOP-apotheek gelegen te Antwerpen (dichtbij het centraal-station).

Gewenst profiel
Je wenst voltijds te werken. Je beschikt over goede productkennis en cosmeticagamma’s hebben voor jou geen geheimen. Je bent een teamplayer en je hebt voldoende sociale vaardigheden om een goed klantencontact op te bouwen.
Je bent in het bezit van het diploma Farmaceutisch Technisch Assistent. Ons aanbod
Wij bieden een voltijds contract. Je wordt omringd door ervaren collega’s en we voorzien een opleiding. De apotheek ligt op wandelafstand van het centraal Station en wordt binnenkort volledig vernieuwd. De apotheek is heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wens je meer informatie, contacteer ons gauw. Dit kan telefonisch 09/216 68 24 of via email : info@coopapotheken.be

Verantwoordelijke STRATEGIE EN COMMUNICATIE

Welke uitdaging ?

Ben jij de gedreven veranderings- en communicatie manager die ons als VERANTWOORDELIJKE STRATEGIE en COMMUNICATIE  komt verder helpen? Kun je terugkijken op een mooie ervaring in brede veranderingstrajecten, strategie-implementatie en wil je dit nu ook waarmaken in onze organisatie? Heb je zin om je bewezen trajecten en resultaten nu ook binnen de COOP Apotheken met een gemotiveerd centraal team en 250 medewerkers te realiseren ? Ja, dan moeten we praten.

Onze vraag

Als Verantwoordelijke Strategie en Communicatie sta je in voor de uitrol van een veranderingstraject als concretisatie van ons Toekomstplan 2030. Hiervoor werk je aan een grote betrokkenheid van alle medewerkers zowel op de centrale ondersteunende diensten als in de 42 apotheken. Het Toekomsttraject start klein met heel wat operationele dagelijkse verbeteringen gericht op de best mogelijke service aan de  uitstekende werking van onze eigen apotheken en gericht op een optimale klantenbeleving . Van hieruit vertrek je voor het brede verhaal: een toekomstige performante apotheekservice binnen de geest van een sterk samenwerkende groep en de actualiteit van de coöperatieve beweging vandaag. Communicatie is hierin erg belangrijk , maar ook gedeelde visie-ontwikkeling over oa de plaats van nieuwe technologie, online service, de preventierol in de brede gezondheidssector..

Je werkt vanuit een grote autonomie en eindverantwoordelijkheid aan de verwachte resultaten.

Concreet

Je staat in voor:

  • Opmaken van een implementatie traject en de gefaseerde uitrol , de juiste  prioriteiten , mijlpalen en opvolging vooruitgang
  • Opmaken van een ruim Communicatieplan en uitvoeren door inzetten van de juiste tools en mensen
  • Aktieve betrokkenheid stimuleren bij de apotheekmedewerkers gericht op een “groeps” gevoel als Coop-Apotheken en de plaats en rol van de Coop in de nieuwe coöperatieve beweging
  • Inwerken ( sector, dynamiek, opportuniteiten…) in de totale bedrijfsvoering van COOP en hierin actief participeren
  • Aktief deelnemen aan het dagelijkse algemeen beleid van de Coop
  • Invoeren en begeleiden van nieuwe en innovatieve werkwijzen
  • Identificeren van risico’s en kansen
  • Opzetten en trekken van het trajectteam
  • Invoering traject van coaching, training en feedback voor de medewerkers

Je profiel

Je hebt een masteropleiding waarin je zowel zicht kreeg op een gedegen bedrijfsvoering, (veranderings)processen in organisaties en mensgericht ondernemen. Hiermee ging je aan de slag in een middelgrote organisatie en deed je rond  strategie, change en communicatie heel wat ervaring op. Je bent na een aantal jaar toe aan een volgende stap. Je bent een netwerker, bezieler en verbinder en ziet een maatschappelijk betrokken organisatie als een extra pluspunt  Je weet dat je er hard en met de nodige flexibiliteit moet voor gaan, maar verantwoordelijkheid en autonomie zijn daarin je drive.

Je hebt zicht op innovatie projecten, inzet van nieuwe technologie en samenwerking met externe business partners in het realiseren van de doelstellingen. Je bent sterk communicatief, een aktieve luisteraar, leergierig en trots op wat je samen neerzet.

Ons aanbod

Een gezond bedrijf met competente medewerkers, waarin je snel een leidende rol kunt opnemen. Een marktconform salaris en aanvullende voordelen. Een groeitraject en investering in  je verdere opleiding.

Onze organisatie nu en morgen

De COOP Apotheken, met zetel in Gent, zijn geworteld in de brede progressieve historische Coöperatieve Beweging en nemen  vandaag een unieke positie in binnen het Apotheeklandschap, gericht op dichte zorg naar de klanten, een vennotenbetrokkenheid , een groepssamenwerking naar technologie kennis en uitbouw. De uitdaging vandaag is om vanuit deze historische groei een nieuwe vertaling te realiseren aansluitend bij de noden in de zorgsector, de nieuwe coöperatieve beweging , een versterkte klantenbeleving en innovatie in distributie. De blauwdruk ligt hiervoor klaar, de organisatie kan zich beroepen op betrokken apotheken en medewerkers en een draagvlak naar urgentie om dit gezamelijk waar te maken. Een klein centraal team , een dynamische directie en geëngageerde bestuurders willen dit ten volle realiseren.

Je groeitraject ?

Je taak als Verantwoordelijke Strategie en Communicatie is de aanzet voor een groei op het niveau van de Algemene directie.

Contact ?

Bezorg ons uiterlijk op 26/03/2018  je CV, ervaringsparcours en alle elementen die ons  overtuigen om  je uit te nodigen voor een eerste gesprek. De selectieprocedure wordt in alle discretie extern beheerd. Sollicitaties dienen direct gestuurd te worden naar Raf Vandenbussche , senior consultant, rafvandenbussche@hotmail.com

 

Apotheker titularis Oostende

Functieomschrijving

Wij hebben een vacature voor een heel enthousiaste en klantvriendelijke apotheker titularis om de COOP-apotheek gelegen te Oostende te beheren.

Wij bieden een voltijds contract,  een heel aangename werksfeer en een functie met heel wat uitdagingen.

Gewenst profiel

Je hecht heel veel belang aan farmaceutisch advies, je beschikt over een goede productkennis en cosmeticagamma’s hebben voor jou geen geheimen.

Je bent een teamplayer en je hebt voldoende sociale vaardigheden om een goed klantencontact op te bouwen.

Je bent communicatief, flexibel en je bent in het bezit van het diploma Master in de Farmaceutische Wetenschappen.

Aanbod

De apotheek ligt dichtbij het station van Oostende en is heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je wordt omringd door ervaren collega’s. De apotheek verhuis binnenkort naar een nieuw pand.

Een opleiding wordt voorzien.

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur.

Wens je meer informatie, contacteer ons gauw.

Apotheekassistent (m/v) te Zelzate

We zijn op zoek naar een enthousiaste  Farmaceutisch Technisch Assistent(e) voor onze apotheek gelegen te Zelzate.

Functieomschrijving

Je beschikt over een goede productkennis en technische vaardigheden om bereidingen te maken. Je bent klantvriendelijk en je hebt voldoende sociale vaardigheden om een vertrouwensrelatie met de klanten op te bouwen. Je werkt graag in een team.

Je bent in het bezit bent van het diploma Farmaceutisch Technisch Assistent. (apotheekasisstent)

Je bent flexibel en je wenst voltijds te werken.

De apotheek ligt op de markt van Zelzate en is heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wens je meer informatie of wens je een afspraak te maken voor een eerste verkennend gesprek, contacteer ons gauw.

Student-apotheker op zaterdag

Je bent in het bezit van het diploma master farmaceutische wetenschappen en je studeert verder.
Je wenst als apotheker te werken op zaterdag. Contacteer ons gauw want wij kunnen je heel wat mogelijkheden aanbieden.

Vakantiejob voor afgestudeerde apothekers

Zoek je tijdens de zomermaanden een als afgestudeerd apotheker een vakantiejob, dan kan je ongetwijfeld in één van onze apotheken terecht. Op deze wijze maak je als jonge, pas afgestudeerde apotheker op een professionele manier kennis met deze boeiende job!

Heb je interesse voor een vakantiejob of wens je meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan telefonisch: 09/216 68 24 of 0478/92 87 49 of via e-mail: info@coopapotheken.be

Meer informatie over onze onderneming en de ligging van onze apotheken vind je op de website.

Apotheker vervanger

Functieomschrijving

Om de kwaliteit van onze dienstverlening in onze apotheken te garanderen en ons team te versterken zijn wij op zoek naar een apotheker vervanger. Als vervanger wordt je in onze apotheken ingeschakeld om de vakantiedagen of andere afwezigheden van collega’s op de werkvloer op te vangen.

Functievereisten

Je bent flexibel en je kan zelfstandig werken. Wijzigende tewerkstellingsplaatsen zijn voor jou een uitdaging.
Je bent communicatief, een teamplayer en stressbestendig.
Klantvriendelijkheid, uitmuntende dienstverlening  en farmaceutische zorg zijn voor jou prioritair.

Gewenst profiel

Vereist diploma : Master in de Farmaceutische Wetenschappen
Werkervaring: starter of reeds een eerste werkervaring.

Je beschikt bij voorkeur over een wagen.

Ons aanbod

Een uitdagende job en een aangename werksfeer.

Een degelijke technische opleiding wordt voorzien

Een voltijds contract gecombineerd met een correct loon aangevuld met extra legale voordelen.
Timing : onmiddellijke indiensttreding.

Hoe solliciteren
Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief met cv zo snel mogelijk naar: info@coopapotheken.be

Solliciteer hier spontaan of voor één van de
openstaande functies bij COOP-apotheken.