HOME

COOP-Apotheken draagt zorg voor iedereen!

COOP-apotheken staat voor solidariteit, participatie & samenwerking, informeren & sensibiliseren en het bewaken van de koopkracht van de consumenten. 

We zijn de oudste coöperatie in België (sinds 1881) en op dit moment verzorgen we vanuit 44 apotheken meer dan 200.000 patiënten.

We zijn trots op onze vennootschap met 147.982 vennoten. We gaven dan ook 3.100.000 euro aan restorno en directe korting terug.

Met ons team van residentiële zorg zorgen we ervoor dat 7.000 rusthuisbewoners dagelijks hun medicatie ontvangen.

 
COOP Apotheek in Denderleeuw

Apothekers en Assistenten,
groei samen met ons!

Wil je deel uitmaken van een dynamisch en jong team in de Gentse bakermat van COOP-apotheken, met 45 apotheken, een online apotheek en geautomatiseerde leveringen aan collectieve woonvormen?

Uw specialist in gezondheid

COOP-apotheken is een onafhankelijke, duurzame en innovatieve consumentencoöperatie. Bogend op onze inspirerende geschiedenis vanuit de Gentse bakermat streven we met ons erkend netwerk van 45 apotheken sinds 1881 naar het beste gezondheidsadvies voor onze particuliere klanten en voor onze 65 woonzorgcentra.

Uw voordelen als COÖPerant:

  • 10% tot 15% directe korting op cosmetica en verzorgingsproducten
  • Loyaliteitsprogramma met acties & promoties
  • Advies & info(sessies)
  • Jouw partner in gezondheid

COOP-apotheken willen meer inzetten op hun preventieve rol om zo de patiënten beter te kunnen begeleiden. In de apotheek geven wij duidelijke antwoorden op gezondheidsvragen en coachen we je graag naar een gezonder leven.