Reserveren

COOPjes november 2022

COOPjes
COOPjes november 2022

Zaffranax - Ga voor een positieve stemming

Werkt effectief en met uitstekende tolerantie. Een doeltreffende oplossing die helpt om een positieve stemming te behouden tijdens emotionele periodes, tijdelijke stress en professionele vermoeidheid. 

Expert haartuitval 2 + 1 maand gratis

Forté Pharma Expert Anti-Haaruitval is een voedingssupplement dat haarverlies helpt te bestrijden en haargroei stimuleert. Verrijkt met de aminozuren L-cystine en L-methonine en werkt in op het hart van de haarvezels om de productie van keratine, het hoofdbestanddeel van het haar, te optimaliseren. De formule van Expert Anti-haaruitval bevat ook vitamine E om uw haar tegen oxidatiestress te beschermen. 

Neutrogena handcrème en lippenverzorging

De geconcentreerde handcrème NOORSE FORMULE® met of zonder parfum, verzacht uitgedroogde en beschadigde handen. De geconcentreerde formule, verrijkt met glycerine, verzacht de meest uitgedroogde handen en beschermt ze langdurig. Zelfs in extreme omstandigheden zijn de handen duidelijk zachter en gladder.

 

Mustela wasgel 750ml 

De zachte Wasgel voor baby’s reinigt het gezicht, het lichaam en de haartjes van kinderen en baby’s. Deze gel met avocado uit de biologische landbouw beschermt en respecteert de huid van kinderen en is geschikt voor dagelijks gebruik vanaf de geboorte.
Dit product met geteste hoge tolerantie verzacht en compenseert de uitdrogende effecten van het badje.

Metarelax promopack tabletten en zakjes

MetaRelax is een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat, actieve B-vitamines en vitamine D. MetaRelax is dankzij zijn specifieke samenstelling ideaal om te gebruiken bij stressmomenten en vermoeidheid en is goed voor de spieren.

Metasleep promopack 60+15 tabs gratis

MetaSleep bevat een complete formule van plantenextracten o.a. Valeriaan, citroenmelisse, ...), magnesium, B-vitamines en melatonine, om het inslapen én doorslapen te bevorderen.

Advies & inspiratie

Wens je op de hoogte gehouden te worden van informatie en interessant nieuws?