Reserveren

COOPjes oktober 2022

COOPjes
COOPjes oktober 2022Alline procap - Haargroei, volume en glans

Net als je lichaam moet ook je haar regelmatig worden verzorgd, gevoed en gehydrateerd. Haargroei en haarverlies zijn normale fenomenen die elkaar compenseren. Dit evenwicht wordt beïnvloed door seizoensveranderingen, stress, vermoeidheid, emoties, de overgang of een bevalling. In zo’n geval is een voedingssupplement zoals Alline procap soms nodig om de haargroei te stimuleren, in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Alline procap staat bekend om zijn unieke en gepatenteerde samenstelling die de natuurlijke keratine CynaPlus® combineert met 11 vitamines en 3 mineralen. Twee capsules Alline procap per dag leveren 100% van de aanbevolen dosis vitamines en mineralen.


Supradyn Energy

Dankzij een unieke en wetenschappelijk bewezen formule, bestaande uit 13 vitamines en 9 mineralen helpt Supradyn Energy je fysieke en mentale energie terug te vinden. Supradyn Energy is speciaal ontworpen voor mensen met een dynamisch en druk leven.Supradyn Immunity

De unieke formule van Supradyn Immunity met 1g vitamine C, 10µg vitamine D en 10mg zink helpt je natuurlijke weerstand te ondersteunen. Gebruik Supradyn Immunity wanneer externe factoren zoals o.a. seizoensveranderingen, reizen, intensief sporten... je weerstand kunnen verzwakken.Supradyn Prenatal

Supradyn® Prenatal werd speciaal ontwikkeld om aan de verhoogde voedingsbehoeften te beantwoorden voor vrouwen met een kinderwens, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode, zodat ze jou en je baby de juiste hoeveelheid micronutrimenten geven die je nodig hebt tijdens elke fase van de zwangerschap. Het bevat 17 belangrijke vitamines en mineralen die het lichaam voorbereiden op de zwangerschap en helpen bij de gezonde ontwikkeling van de baby.Supradyn Vital+

Supradyn Vital 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld met die vitamines, mineralen en antioxidanten in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.

Immunity Pack 2 maand 

Het immuunsysteem is op ieder ogenblik druk in de weer. Goed eten
en gezonde voedingskeuzes zorgen voor een optimale immuniteit.
Voedingsstoffen zoals selenium, zink en vitamine D spelen op
een welbepaalde manier in op de goede werking van ons immuunsysteem. D-Pearls 300 promopack 120+40 gratis 

Is een hoog gedoseerde vitamine D3 in kleine capsules, makkelijk in te nemen. D-Pearls 3000 is opgelost in koudgeperste olijfolie, dit verzekert een goede opneembaarheid. Goed voor sterke tanden, botten en spieren en een weerstandbooster.

 


VoltaNatura plantaardige gel 50g en 100g

VoltaNatura is een gel op basis van 6 natuurlijke ingrediënten, geschikt voor dagelijks gebruik om gespannen en samengetrokken spieren in de rug, schouder, nek en benen te verzachten. 


Echinaforce 

Echinaforce Druppels helpt de natuurlijke weerstand te bevorderen en daarmee het immuunsysteem effectief te stimuleren voor een betere weerstand tegen externe agressies. Deze variant van Echinaforce is ideaal voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten. 

Echinaforce forte + vitamine C helpt je immuunsysteem te boosten en zorgt voor extra weerstand. Het geeft een brede ondersteuning van het afweersysteem.

Echinaforce Junior + Vitamine C is een puur en natuurlijk product om de natuurlijke weerstand van kinderen vanaf 3 jaar dagelijks te onderhouden. De kauwtabletten hebben een lekkere frambozensmaak en gemakkelijk om op te bijten voor kleine kinderen.  

Advies & inspiratie

Wens je op de hoogte gehouden te worden van informatie en interessant nieuws?