COÖPERATIEF

COÖPeratief

COOP is een onafhankelijke consumentencoöperatie. Wij bestaan dankzij onze meer dan 100.000 actieve klanten-coöperanten die lid én coöperant zijn, en nemen deze relatie ter harte. Wij engageren ons als hun persoonlijke en budgetvriendelijke gezondheidsadviseur. Hun trouw aan de apotheken van COOP wordt beloond via een waaier van coöperatieve voordelen.

Je COOP-kaart

Onze COOP-leden genieten via hun COOP-kaart op een waaier van voordelen, waaronder een restorno op hun aankopen. Zo geniet elk mee van de winst van onze coöperatie.
Per euro van je aankoopbedrag krijg je 10 punten op je COOP-kaart. Na 500 punten geniet je zo van een korting van 5 euro bij je volgende aankoop. Tot volstorting van je COOP-aandeel van 2,5 euro worden jaarlijks 63 punten in mindering gebracht.

Op heel wat producten in ons assortiment krijg je directe korting van 10%, 15% of meer. Op cosmetische producten geldt standaard een 10%-korting. Hou daarenboven onze tijdelijke acties in het oog via het tweemaandelijkse COOPje.
Verneem meer over onze COOPjes
Voor onze coöperanten organiseren wij regelmatig adviesdagen. Zo geniet je naast gratis advies en tips ook van extra voordelen en kortingen.

Nog geen klant-COÖPerant?

Vraag naar je inschrijvingsformulier in één van de COOP-apotheken. Je COOP-kaart is onmiddellijk geldig.