MOOI & GEZOND

COOP MOOI & GEZOND

Innerlijk welzijn en uiterlijke verzorging gaan hand in hand met een goede gezondheid. In haar Gentse vestiging Mooi & Gezond biedt COOP een assortiment aan welzijns- en verzorgingsproducten, gepaard met professioneel advies.

COOP Mooi & Gezond heeft steeds iets in petto voor jou. Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 – 18u00.

Welkom bij COOP Mooi & Gezond, Kalandeberg 4, 9000 Gent

open van dinsdag tot en met zaterdag 10u00 – 18u00
09 274 00 21  –  mooiengezond1@coopapotheken.be

MOOI & GEZOND PARAFARMACIE IN GENT

COOP Mooi & Gezond parafarmacie werd in het voorjaar van 2016 geopend en vormt het verlengstuk van de professionele farmaceutische zorg die COOP in al haar apotheken biedt. In Mooi & Gezond kan je terecht voor een groot assortiment aan welzijns- en verzorgingsproducten. De parafarmacie is gelegen in de Kalandeberg op een steenworp van de Kouter. Houders van een COOP-kaart krijgen 10% korting op al hun aankopen.

COOP Mooi & Gezond staat voor kwaliteit en persoonlijkheid. Een apotheekassistent en/of schoonheidspecialist adviseert je persoonlijk over je innerlijke en uiterlijke welzijn en werkt daarbij nauw samen met COOP-apothekers. We luisteren naar jouw noden en verzoeken en geven met plezier professioneel advies. Jij staat centraal: jouw welzijn, jouw verzorging en jouw schoonheid.

Naast je lichaams-, gelaats- en haarverzorging ontfermen wij ons over je innerlijke welzijn. Wij verwennen je daarenboven met tal van persoonlijke services.

Lichaamsverzorging

Naast gekende merken zoals Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Klorane, Avène, Eucerin en Uriage, verdeelt COOP Mooi & Gezond exclusieve merken zoals Nuxe, Roger&Gallet, Caudalie en Lierac. Ook nieuwere gamma’s zoals Rainpharma, Garancia en Apivita bevinden zich in het assortiment. COOP Mooi & Gezond werkt ook samen met Covermark, zowel voor het lichaam als voor het gezicht.

Gelaatsverzorging

Met behulp van een uitgebreide huidanalyse adviseren onze health&beauty experts passende producten voor een integrale gezichtsverzorging. We zijn exclusief verdeler in België voor de gelaatscamouflageproducten van Covermark. In samenwerking met het Gentse bedrijf ‘Les Couleurs de Noir’ beantwoordt COOP Mooi & Gezond bovendien de vraag naar hypoallergene make-up. Verder zijn we ook verdeler van de minerale make-up Cent Pur Cent.

Haarverzorging

Je haar maakt deel uit van je voorkomen. Met ons ruim assortiment aan shampoos, conditioners, haarkleuringen, maskers, crèmes en vitamines zal je haar snel herstellen en stralen.
In het aanbod van Furterer, Klorane, Ducray en Apivita vind je ongetwijfeld een passende haarverzorging.

Innerlijk welzijn

Dankzij een selectie van voedingssupplementen, dieetproducten en fytotherapeutische middelen krijgt ook inwendige verzorging de nodige aandacht. COOP Mooi & Gezond speelt ook in op trends met bijvoorbeeld de superfoods van Vitanza (inclusief persoonlijke tips voor een gezondere levensstijl) en hippe Puraflessen voor baby’s.

 

Persoonlijke services

Steeds welkom voor een make-up-sessie met ‘Les Couleurs de Noir’ of ‘Cent Pur Cent’ met tips, een manicure met of zonder lakken van de nagels, epilatie van de wenkbrauwen of een huidanalyse.

Speciale vriendinnenactie: Breng een vriend of vriendin mee als nieuwe klant en jij krijgt een gratis gelaatsverzorging van ons cadeau!

COOP Mooi & Gezond heeft steeds iets in petto voor jou.