ZORGCENTRA

ZORGCENTRA

Afzonderlijke en gespecialiseerde teams van COOP nemen de dienstverlening aan residentiële zorgcentra ter harte. Ruim 65 voorzieningen en 7.000 bewoners kozen inmiddels voor COOP als hun zorgpartner.

Uw contact

Debby Vermeulen
Accountmanager residentiële zorg COOP

debby@coopapotheken.be

 

COOP Integraal medicatiemanagement

Kiezen voor onze totaaloplossing is kiezen voor uw comfort en voor de toekomst.

COOP staat in voor een uitgebreid dienstverleningspakket naast de dagelijkse farmaceutische zorg en het medisch-farmaceutische overleg. Wij hanteren de meest vooruitstrevende technieken en verpakken de voorgeschreven medicatie op geautomatiseerde wijze per persoon en per innamemoment tot gepersonaliseerde medicatierollen.

Daarnaast ontfermen wij ons over de screening van individuele medicatieschema’s, de opleiding en begeleiding van uw medewerkers, de optimalisatie van uw formularium, uw noodkoffer en urgente leveringen. Onze medicatieverdeling wordt aangepast aan uw noden (Wiegand, Praticdose, Belintra e.a.). Een goed relatiebeheer en praktische communicatie- en analysetools zorgen voor een optimaal samenwerkingsverband.

Medicijnrol

Dagdagelijks staat COOP in voor het medicamenteuze comfort van uw bewoners en de ondersteuning van uw zorgmedewerkers. Medicijnen worden op geautomatiseerde wijze verpakt tot medicijnrollen: 1 rol per persoon, 1 zakje per innamemoment. COOP staat garant voor de aflevering van de juiste medicatie aan de juiste bewoner op het juiste moment op de juiste wijze en in de juiste hoeveelheid.

Tijdbesparing

Dankzij de COOP-medicijnrol hoeft de verpleegkundige niet langer medicatie uit te duwen en klaar te zetten. De klaarzet van het grootste deel van de medicatie gebeurt door uw COOP-apotheek.

 

Foutloos

Dankzij een doorgedreven automatisatie, een optimale organisatie van de processen en het gebruik van hoogtechnologische controletoestellen wordt de foutenmarge bij de herverpakking van de medicatie herleid tot nul.
COOP waakt over de correcte toebedeling van medicatie.

Kostenbesparing

De aanwending van medicijnrollen impliceert een substantiële besparing in medicatielogistiek, in de administratieve verwerking van besteladministratie, voorraadbeheer en (TPE-) facturatie van de medicatie.

Naadloze overgang

Meer dan 65 instellingen werden inmiddels naadloos overgeheveld naar dit systeem. Ook nieuwe instellingen worden stap voor stap begeleid in de omschakeling. In dialoog met de huidige toeleverende apotheker zorgen wij voor een vlotte en bewonersvriendelijke overgang.

Contacteer vrijblijvend

Debby Vermeulen
Accountmanager residentiële zorg COOP
0483 76 57 28
debby@coopapotheken.be