Reserveren

Gent Vrijdagmarkt
Sebastien De Maertelaere

De allereerste COOP-apotheek op de meest unieke locatie in Gent

Reserveer product

Praktisch

Openingsuren
Doorlopend open
Maandag tem donderdag
8u30 – 18u30
Vrijdag
8u00 – 18u30
Zaterdag
9u00 – 18u30

Gent Vrijdagmarkt

Sebastien De Maertelaere

De allereerste COOP-apotheek op de meest unieke locatie in Gent

Waarom voor COOP Apotheken kiezen

Wat onze klanten zeggen

  • Lokale Gentse gids

    Heel grote en nette apotheek. Men is er héél behulpzaam en vriendelijk. En professionele apothekers. Ze nemen hun tijd om alles goed uit te leggen, ook al staat er veel volk te wachten. Er is ook een groot assortiment aan schoonheidsproducten. En als vaste klant heb ik mijn klantenkaart, waar je dan puntjes mee opspaart.

  • Laura

    We kwamen om spullen voor de EHBO-zak voor het kamp van onze jeugdbeweging bij deze apotheek. We werden stap per stap goed geholpen en kregen uitleg bij alles wat we moesten kopen volgens ons voorgeschreven lijstje van onze organisatie. Sindsdien kom ik hier vaker en word altijd geholpen door zeer vriendelijke mensen in een mooi verzorgde apotheek. So, it’s the place to be als je in de buurt bent en naar een apotheek moet 😀!

  • Jordy

    Heel vriendelijk personeel. Ze weten onmiddellijk wat je nodig hebt. Echt een van de beste en mooiste apotheken van het Gentse. Je komt er ziek binnen en je gaat er buiten met een glimlach. Je voelt je al stukken beter gewoon door de vriendelijke service die je krijgt. Een pilletje nodig, spring maar binnen, zou ik zeggen. Je gaat je 10x beter voelen als je daar bent!