Reserveren

COOP voor zorgcentra

De juiste medicatie, aan de juiste bewoner, op de juiste wijze, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid.

COOP voor zorgcentra

Een afzonderlijk en gespecialiseerd team van meer dan 75 apothekers en assistenten neemt de dienstverlening aan residentiële zorgcentra ter harte zodat we uitstekende service kunnen garanderen. Ruim 65 voorzieningen en 7.000 bewoners kozen al voor COOP als zorgpartner. Hiermee zijn we een van de grootste spelers op de markt.

Dagdagelijks staat COOP in voor het medicamenteuze comfort van jouw bewoners en de ondersteuning van jouw zorgmedewerkers. Medicijnen worden op geautomatiseerde wijze verpakt tot medicijnrollen: 1 rol per persoon, in zakjes verpakt per innamemoment.

De juiste pil, op het juiste moment, op de juiste wijze, in de juiste hoeveelheid, voor de juiste patiënt is onze kerntaak. Meedenken in de werking van de zorginstelling is waarin we ons onderscheiden.

CONTACTEER ONS

Waarom voor COOP Apotheken kiezen

COOP Integraal medicatiemanagement

Door te kiezen voor onze totaaloplossing, kies je voor comfort en voor de toekomst. Bij COOP krijg je een uitgebreid dienstverleningspakket, naast de dagelijkse farmaceutische zorg en het medisch-farmaceutisch overleg.

Wij hanteren de meest vooruitstrevende technieken en verpakken de voorgeschreven medicatie op geautomatiseerde wijze per persoon en per innamemoment tot gepersonaliseerde medicatierollen.

Daarnaast ontfermen wij ons over de screening van individuele medicatieschema’s, de opleiding en begeleiding van jouw medewerkers, de optimalisatie van jouw formularium, je noodkoffer en urgente leveringen. Onze medicatieverdeling wordt aangepast aan uw noden (Wiegand, Praticdose, Belintra e.a.). Een goed relatiebeheer en praktische communicatie- en analysetools zorgen voor een optimaal samenwerkingsverband.

Naadloze overgang

Meer dan 65 instellingen werden inmiddels naadloos begeleid naar dit systeem. Als nieuwe klant word je stap voor stap begeleid in de omschakeling. In dialoog met de huidige toeleverende apotheker zorgen wij voor een vlotte en bewonersvriendelijke overgang.

Contacteer ons

Benieuwd naar meer?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager residentiële zorg.