Reserveren

Een stage bij COOP

Wij zitten in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen

Als dynamisch team geloven we bij COOP 100% in jong talent en de mogelijkheid voor een verdere samenwerking.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en jong team bij COOP-apotheken, met 45 apotheken, een online apotheek en geautomatiseerde leveringen aan woonzorgcentra en andere instellingen?

VRAAG NU JE STAGEPLAATS AAN!

Een stage voor de gemotiveerde student!


Niet zomaar een stage. Een onderbouwd traject met verantwoordelijkheden en persoonlijke coaching. Iedere student krijgt binnen COOP een coach die op regelmatige basis met je afstemt en je begeleidt doorheen de hele periode.

Op deze manier garanderen we enerzijds succesvolle resultaten, maar zorgen we ook dat jij op deze korte periode gigantische stappen maakt in je persoonlijke ontwikkeling en kennis.

Een stage bij COOP Apotheken betekent…

Werken dicht bij huis

Door onze stevige groei breidt het netwerk van COOP-apotheken snel uit. En dus zoeken we nieuwe stagiairs! Dankzij ons groot netwerk kunnen we onze stagiairs altijd zo dicht mogelijk bij huis tewerkstellen.

Je kan aan de slag in een van onze 45 apotheken in Oost – en West-Vlaanderen en Antwerpen.

Persoonlijke begeleiding en coaching

Bij COOP geloven we in een langdurige samenwerking met onze stagiairs. Daarom krijg je binnen COOP persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om je te laten coachen in wat jou écht interesseert.

Doorgroeimogelijkheden

Velen van onze sterkhouders zijn gestart als stagiair. Jij leert het bedrijf van binnen en buiten kennen en wij leren jou kennen. Eens de “klik” er is, is de kans groot dat je doorgroeit in onze onderneming.

Open vizier

Een stage binnen een groep van 45 apotheken, leveringen en residentiële zorginstellingen, en een eigen webshop, heeft als voordeel dat je een open vizier op de apotheeksector krijgt tijdens je stage. Dit stelt je in staat om kennis te maken met de diverse aspecten van het beroep en perfect te weten te komen waar jouw toekomst ligt.

Vraag nu je stageplaats aan!

Een stage bij COOP?