Reserveren

COOPjes augustus & september 2023

COOPjes
COOPjes augustus & september 2023

Beschermd en vitaal,
Klaar voor een nieuwe start!

actie geldig van 15 augustus 2023 t.e.m. 30 september 2023

CurcuDyn® Forte bevat naast kurkuma- en gemberextracten ook een 3e goed bestudeerdeplant, nl. Boswellia serrata-extract. Dit extract bestaat uit verschillende types van boswelliazuren.CurcuDyn® Forte is hoog gedoseerd in het krachtigste zuur AKBA (acetyl-11-keto-β-boswelliazuur).Zo biedt CurcuDyn® Forte een synergetische combinatie aan van 3 krachtige plantenextractendie helpen om de gewrichten soepel te houden.

Het XLS Medical gamma is een gespecialiseerd gamma van XLS, gericht op het verliezen van gewicht.

Arterin Cholesterol is een doeltreffend en goed verdragen voedingssupplement voor mensen die hun cholesterol effectief willen verlagen1 als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Alline Procap heeft een heel complete samenstelling op basis van natuurlijke keratine CynaPlus, vitamine B, C en E, β-caroteen, koper, ijzer en zink.

 

Voor de kinderen

Luizenalarm?
Shampoux Express® is een anti-luizen lotion van de nieuwe generatie. Gebaseerd op een plantaardige hars met als natuurlijke eigenschap luizen te elimineren.

Vermoeidheid, verminderde conditie of gebrek aan vitaliteit?

Alvityl Multivitamines is een formule om te voorzien in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor elk gezinslid ouder dan 3 jaar. Alvityl Multivitamines Drinkbare Oplossing heeft een heerlijke fruitsmaak zodat de dagelijkse dosis elke ochtend vlot wordt ingenomen.

Tandpasta voor de kinderen
Dankzij de aangename Tutti Frutti-smaak wordt het poetsen van de tanden een leuk moment.

Voor de allerkleinsten 

Advies & inspiratie

Wens je op de hoogte gehouden te worden van informatie en interessant nieuws?