Reserveren

COOPjes maart 2023

COOPjes
COOPjes maart 2023

Met z'n allen naar buiten, de lente hangt in de lucht!  

 

VoltaNatura plantaardige gel 100g

VoltaNatura is een gel op basis van 6 natuurlijke ingrediënten, geschikt voor dagelijks gebruik om gespannen en samengetrokken spieren in de rug, schouder, nek en benen te verzachten. 

 

Protectis kauwtabletten junior & adult    - 40% 

Protectis Junior helpt de weerstand van je kind te boosten. Het is niet altijd makkelijk om je kinderen in topvorm te houden als ze naar de crèche of school gaan.  

Protectis Adult: het natuurlijke evenwicht van je darmflora kan door diverse omstandigheden verstoord worden. Protectis helpt om dit te beschermen.

 

Sediplus Sleep Forte 40 tabletten 

Sediplus sleep forte bevat valeriaan- en eschscholzia extracten, die zorgen voor een natuurlijke slaapkwaliteit en uitgerust ontwaken. Het bevat ook melatonine. 

 

D-Pearls 800 & 3000 promopack 

Is een hoog gedoseerde vitamine D3 in kleine capsules, makkelijk in te nemen. D-Pearls is opgelost in koudgeperste olijfolie, dit verzekert een goede opneembaarheid. Goed voor sterke tanden, botten en spieren en een weerstandbooster.

 

Selenium+Zinc  promopack

Is Selenium+Zinc bevat organische seleniumgist (SelenoPrecise), zink en vitamines A, B6, C en E. Goed voor het immuunsysteem. 

 

Advies & inspiratie

Wens je op de hoogte gehouden te worden van informatie en interessant nieuws?